Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر گفت:‌ «با توجه به سرعت اینترنت، عمدتاً کلاس‌های مجازی این واحد دانشگاهی به‌صورت صوتی برگزار می‌شود و کمتر اتفاق می‌افتد که به صورت تصویری باشد.»

محمدعظیم خدایاری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره مشکلات آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اظهار کرد: «با توجه به سرعت اینترنت، عمدتاً کلاس‌های مجازی این واحد دانشگاهی به‌صورت صوتی برگزار می‌شود و کمتر اتفاق می‌افتد که به‌صورت تصویری باشد؛ اما در آینده به‌هرحال این امکانات پیشرفته‌تر خواهد شد و می‌توانیم دقیقاً به همان صورت که کلاس‌های حضوری برگزار می‌شوند، کلاس‌های مجازی هم برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «یکی از مشکلات آموزش مجازی که واقعاً عده زیادی از آن گله‌مند هستند، سرعت اینترنت است. همه‌جا از اینترنت پرسرعت برخوردار نیستند و این یک ضعف بوده که بعضی مواقع به خاطر نوسان یا سرعت پایین اینترنت، ممکن است بعضی از کلاس‌ها در حال برگزاری دچار مشکل شود یا ارتباط دوسویه بین استاد و دانشجو به‌خوبی برقرار نشود که امیدواریم که با توجه به پیش‌بینی‌هایی که در آینده می‌شود، کلاس‌ها به‌شکل کامل برگزار شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اضافه کرد: «طبیعتاً هر امکان جدیدی یک‌سری مزایا و معایب دارد. برای دوران شیوع کرونا اصلاً برنامه‌ریزی نداشته و به‌ یک‌باره اتفاق افتاد و اعلام شد که امکان حضور دانشجویان وجود ندارد؛ اگر از قبل برنامه‌ریزی کرده بودیم، می‌دانستیم که چه امکانات و تجهیزاتی نیاز است، برای نمونه اگر برنامه داشتیم تمرکز بیشتری بر سرعت اینترنت یا پهنای باند صورت می‌گرفت.»

خدایاری ادامه داد: «ابتدا به‌دلیل اینکه آموزش مجازی تقریباً برای استادان و دانشجویان تجربه نشده بود، این ترس وجود داشت که ممکن است نتوانیم از عهده آن بربیاییم یا نتوانیم مطالبی که بخواهیم در کلاس منتقل کنیم، به‌درستی منتقل شود؛ اما با برگزاری دوره‌ها به‌مرور این ترس از بین رفت. دانشجویان اکنون در منزل، محل کار یا هر جایی که هستند، می‌توانند به کلاس مجازی ورود کرده و مطالب بگیرند. نگرانی که در ابتدا وجود داشت، منتفی شده و از سوی دیگر ترس درگیر شدن با بیماری را هم از بین رفته است.»

مشارکت 65 درصدی دانشجویان واحد ملایر در آموزش مجازی

وی درباره اقدامات واحد دانشگاهی ملایر در برگزاری کلاس‌های مجازی عنوان کرد:‌ «از همان ابتدا که مقرر شد کلاس‌ها به‌صورت آنلاین برگزار شود، تعریف دروس و اطلاع‌رسانی به همه دانشجویان انجام شد و در تعطیلات نوروز، بخشی از استادان کلاس‌های خود را آغاز کردند. تاکنون تقریباً 84 درصد کلاس‌های این ترم تعریف‌شده و استادان کلاس‌های خود را تشکیل داده‌اند و بر اساس آمار گرفته‌شده تقریباً 65 درصد دانشجویان مشارکت فعال داشتند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر مطرح کرد: دلیل مشارکت‌نکردن تعدادی از دانشجویان در کلاس‌های مجازی به این دلیل بوده که یا دسترسی به اینترنت نداشتند و یا بنا به دلایلی نتوانسته وصل شوند؛ البته ما مجوزی هم داشتیم که در کنار این موضوع، استادان بتوانند کلاس‌های آفلاین خود را هم داشته باشند. حالا یا بر بستر LMS کلاس تعریف شود یا در قالب نرم‌افزار «سیدا» که امکان برگزاری کلاس‌ها به‌صورت آنلاین را هم داشت.

خدایاری خاطرنشان کرد: «خوشبختانه مشکلات روزبه‌روز کمتر شده، شاید در ابتدای برگزاری کلاس‌ها هم استادان و هم دانشجویان مشکلاتی داشتند؛ اما امروز این مشکلات به حداقل رسیده و با توجه به بازخورد گرفته‌شده توسط پشتیبان کلاس‌ها در طول روز شاید در حد دو سه مورد مشکلاتی بروز کند در واقع مشکل در برقراری ارتباط در درس یا به بخش خصوصی مربوط بوده و یا در بخش اتصال.

وی درباره امکانات و تسهیلات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در آموزش غیرحضوری گفت: «امکانات موجود در آموزش مجازی را واحد الکترونیک تهران در اختیار این واحد دانشگاهی قرار داده است. علاوه بر این نرم‌افزار سیدا را هم داشتیم. با توجه به امکانات این واحد دانشگاهی در آموزش مجازی اگر بعضی از استادان نمی‌توانستند در منزل کار خود را انجام دهند در دانشگاه حضور یافته و کلاس‌ها را به‌صورت آنلاین برگزار می‌کردند.»

استفاده از آموزش مجازی برای آموزش‌های مهارتی در آینده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اضافه کرد:‌ «آموزش مجازی شاید به‌نوعی فرصتی برای همه واحدهای دانشگاهی بود. در مقایسه با بعضی از دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه خیلی خوب عمل کرده و تجربه خیلی خوبی شد تا در آینده بتوانیم از آموزش مجازی استفاده کنیم و برای آموزش دروسی مانند آموزش‌های مهارتی، آموزش‌های ضمن خدمت یا بعضی از دوره‌هایی که شاید به‌صورت مجازی هم می‌توان برگزار کرد و حالا با توجه به تجربه‌ای که در این زمینه کسب کرده‌ایم، می‌توانیم آنها را برگزار کنیم.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی ملایر آموزش غیرحضوری آموزش مجازی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر واحد دانشگاهی برگزاری کلاس ها کلاس های مجازی سرعت اینترنت آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حامد افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت در حاشیه مراسم تجلیل از مقام معلم که در محل دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد به خبرنگار آنا گفت: اخلاق یک استاد می‌تواند موجب تحول در یک دانشجو شود و در نخستین گام خدمت‌رسانی، انسان‌ها می‌توانند دنبال یکسری الگو‌ها باشند.

وی افزود: هدف علم تفکر است تا به ثبات برسیم و باید قدرت تفکر و تحلیل را بالا ببریم و هدف از این علم‌آموزی و تفکر را بدانیم و اگر فضای آموزشی را پویا کنیم دانشجو پویا می‌شود و دانشجوی پویا فضای آموزشی را پویاتر خواهد کرد و رفتار استادان می‌تواند موجب نشاط و پویایی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی درباره نسل چهارم دانشگاه‌ها و اجرای برنامه علمی صنعت افزود: یک استاد هیئت علمی و یک دانشجوی دکتری تخصصی باید سرشار از خلّاقیت، عشق به تحقیق و همچنین ویژگی‌های فرهنگی و پژوهشی با شرایط مطلوب خدمت به جامعه بوده و همواره نوآوری و فناوری را در دستورکار‌ خود داشته و در مواجهه با بحران‌های اقتصادی دچار تنش اضطراب و افسردگی نباشد.

افشاری با بیان اینکه برنامه سند تحول دانشگاه آزاد در دستورکار قرار گرفته است، اشاره کرد: در مسیر دانشگاه سند تحولی نوشته شده که در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و فناوری کاربرد دارد؛ بنابراین باید همدیگر را مجاب کنیم که با تفکر و هم‌اندیشی در تیم‌های دانشجویی و با هم‌افزایی موفقیت را به‌دست آوریم؛ چراکه وقتی رکود در انسان وجود داشته باشد موفقیت حاصل نمی‌شود، وقتی که انسان بخواهد از حالت سکون خارج شود ابتدا باید اراده داشته باشد و لازم است بدانیم نخستین چیزی که موجب رشد می‌شود فعل خواستن است و اگر تیم، ایده یا انگیزه خوب وجود داشته باشد نیروی انسانی خوب به‌عنوان یک سرمایه انسانی موجب موفقیت می‌شود و شرط اول موفقیت فعل خواستن است.

وی یادآور شد: در دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات خوبی در زمینه اجرای برنامه علمی صنعت و تجارت گرفته و مأموریت واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به تناسب شرایط بومی و منطقه‌ای در راستای رفع معضلات آن منطقه همواره در دستورکار و برنامه‌های ما بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت متذکر شد: درباره ورود به بخش صنعت و جامعه وقتی کار یا مهارتی یاد بگیریم، تجربیات موجب کارآفرینی و پویایی‌ می‌شود؛ به عنوان مثال اگر دانشجویان حوزه کامپیوتر، حسابداری مالی، مدیریت بازرگانی و بازاریابی یا سایر رشته‌ها تیم تشکیل دهند با تشکیل تیم‌ می‌توانند هم‌افزایی ایجاد کرده و با ارائه راهکار کارآفرینی و اشتغالزایی کنند.

افشاری درباره جذب نیروی جوان دانشجو در بازار کار با صنایع هم گفت: در شهرک زاگرس تمامی واحد‌های صنعتی برای جذب نیروی مهارتی دانشجو اعلام نیاز می‌کنند و با وجود امکانات و زیرساخت‌های موجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس می‌تواند برای افزایش تعامل با صنایع منطقه‌ای از برپایی رویداد صدرا با اقدامات عملیاتی فرصت‌هایی را ایجاد کند.

وی با اشاره به نمایشگاه صدرا تصریح کرد: هفته نخست خرداد نمایشگاهی با عنوان «صدرا» برگزار می‌کنیم و از تمامی صنایع دعوت کردیم که در این رویداد حضور داشته باشند و تا پایان هفته در نمایشگاه دانشجویان و صاحبان صنعت در یک رویارویی مستقیم قرار می‌گیرند و استادان هم کنار صنایع می‌توانند طرح و فضای پویا ایجاد کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد و صفادشت در ادامه توضیح داد: دانشجویان دانشگاه هم با رشته‌های مختلف و اندیشه‌های متفاوت و تیم‌سازی می‌توانند به موفقیت برسند و بهترین دوران تلاش و موفقیت دانشجویی دوره کارشناسی است.

افشاری با اشاره به نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و استادان هیئت علمی، استفاده از تجارب علمی و استخراج دانش از مسیر هم‌افزایی تحقیقات گفت: دستیابی به غرور ملی مدنظر مقام معظم رهبری است؛ بنابراین یک استاد و مدرس دانشگاه باید با مفاخر ملی و افتخارات علمی کشور خود آشنا شود.

در پایان این مراسم از استادان برگزیده با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان باید مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • دانشگاهیان باید در مقابل ترفندهای دشمن هوشیارانه عمل کنند
  • برگزاری جشنواره شعر و داستان دانشگاه آزاد اسلامی در سمنان
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی