Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@03:47:54 GMT

دانشگاه ملایر به جمع دانشگاه‌های جامع کشور پیوست

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۷۵۹۱

دانشگاه ملایر به جمع دانشگاه‌های جامع کشور پیوست

به گزارش ایرنا، ارتقای جایگاه دانشگاه ملی ملایر در نشست اسفندماه سال گذشته شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم به تصویب رسید.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در این باره اظهار داشت: ارتقا جایگاه دانشگاه ملایر به دانشگاه جامع در اجرای مصوبه‌ ۱۳۱ سال گذشته شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با موضوع ساماندهی موسسات آموزش عالی، تاکید بر ارتقاء کیفی و استفاده بهینه از منابع انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت ‌الاسلام «احد آزادیخواه» این موفقیت را حاصل تلاش جهادی مجموعه دانشگاه در طول زمان‌های مختلف به‌ویژه در دوران مدیریت «خسرو سایوند» رییس دانشگاه ملایر دانست.

وی رسیدن به این سطح از موفقیت برای دانشگاه ملایر را بی‌تردید به علت دارا بودن شاخص‌های مثبت و تعریف شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برشمرد.

به گزارش ایرنا، سال ۱۳۷۰ دانشکده تربیت دبیر ملایر وابسته به دانشگاه بوعلی سینا همدان با پذیرش ۳۰ دانشجو در رشته علوم تربیتی، تکنولوژی و آموزشی آغاز به کار کرد، همزمان نیز زمینی در کیلومتر چهار جاده اراک (محل فعلی دانشگاه) به این دانشکده اختصاص یافت و مقدمات ساخت آن فراهم شد.

از سال ۱۳۷۳ با پذیرش دانشجو در رشته دبیری ریاضی، تعداد رشته‌ها به ۲ رشته افزایش یافت و این روند تا سال ۷۹ با فراز و نشیب‌هایی ادامه یافت، تا اینکه سال ۱۳۷۹ تلاش مسوولان وقت دانشکده، کمک‌های ارزشمند افراد نیکوکار این شهرستان و همچنین انتقال ساختمان دانشکده صنعت از وزارت نفت به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، زمینه توسعه این دانشکده را به مجتمع آموزش عالی ملایر فراهم کرد و همزمان کمیته‌ای تخصصی کار تهیه و تدوین برنامه توسعه دانشگاه ملایر را به انجام رساند.

سال ۱۳۸۴ مجتمع آموزش عالی ملایر از دانشگاه بوعلی سینا مستقل شد و به طور رسمی به عنوان «دانشگاه ملایر» فعالیت خود را آغاز کرد.

دانشگاه ملایر به عنوان دومین دانشگاه جامع استان همدان در حوزه آموزش عالی بر مدار توسعه مطلوبی قرار گرفته است و در حال حاضر این دانشگاه دارای ۷۱ رشته تحصیلی شامل ۱۴ رشته در مقطع دکتری، ۳۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۶ رشته در مقطع کارشناسی است و بیش از ۶ هزار دانشجو در قالب هفت دانشکده عمران و معماری، فنی و مهندسی، منابع طبیعی و محیط زیست، علوم پایه، علوم ریاضی و آمار، ادبیات و علوم انسانی و کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.

دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده است.

برچسب‌ها دانشگاه ملایر همدان ملایر دانشگاه علمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه ملایر همدان ملایر دانشگاه ملایر همدان ملایر دانشگاه علمی اخبار کنکور دانشگاه ملایر آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه جلسه هیأت دولت امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم توسعه بر اساس نیاز باشد، به گونه‌ای که هر رسته‌ای که خواست تأسیس شود، پیوست اشتغال داشته باشد.

وی افزود: در عین حال تلاش می‌کنیم رشته‌هایی هم که دانشجو کم دارد یا ظرفیت آنها کاهش پیدا کرده را مورد تغییر رویکرد بدهیم یا با برخی از دانشگاه‌ها ادغام کنیم.

زلفی گل در خصوص همکاری بانک مرکزی برای تخصیص ارز دانشجویی، تاکید کرد: رئیس کل بانک مرکزی در زمینه ارز دانشجویی بسیار با سخاوت عمل می‌کند و برای تسهیل تخصیص ارز دانشجویی پیشنهاداتی را ارائه کرده است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به تأسیس شعب برون مرزی دانشگاه‌های ایران در کشور عراق، اظهار داشت: دانشگاه‌های بزرگ ما مثل دانشگاه شریف، دانشگاه تهران و بعضی از دانشگاه‌های شهرستانی با دانشگاه‌های عراق توافقاتی داشتند و در حال تأسیس شعبی در این کشور هستیم.

کد خبر 6100623

دیگر خبرها

  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد